maanantai 26. maaliskuuta 2018

A&T adoptaversary osa 1

Tämän viikon lauantaina tulee vuosi siitä kun Tuike tuli taloon. Senpä takia päätin juhlistaa asiaa kunnolla, etenkin kun en joulukuussa oikein antanut riittävää huomiota Amen juhlapäivälle. Mietin pitkään minkälaisia juhlallisuuksia pitäisin ja päätin kertoa omalta kannaltani rescue-kissoista sillä sellainenhan Tuike on.

Villit juhlijat

Taustaa sen verran, että Tuike on meille Rekku Rescuen kautta tullut alun perin isommasta populaatiosta loukutettu kissa. Tuike on onnekseen loukutettu nuorena ja siten hän on saanut edes jokseenkin hyvän alun elämäänsä. Ero Ameen on silti huima siinä mielessä, että Ame on aivan vauvasta asti ollut tekemisissä ihmisten kanssa. Itse muun muassa tapasin Amen ensimmäistä kertaa kun hän oli 2 viikkoinen.

Tuike on nuoruudessaan toiminut myös kampanjamannekiinina

Tämän viikon aikana on tarkoitus postailla joka päivä jotain näihin aiheisiin liittyvää. En ole itse mikään rescue-kissojen ammattilainen joten nämä jutut tulevat täysin omista näkemyksistäni ja kokemuksistani.

Tässä kuvamuodossa Tuiken tarina mikä jaettiin tuon kuvan kansssa

Osana meidän adoptaversarya järjestämme lahjoituskampanjan täällä blogissa ja instan puolella. Eli toivosimme, että tämän viikon aikana jossain vaiheessa mikäli mahdollista te lukijat tekisitte jonkinlaisen lahjoituksen paikalliselle eläinsuojelujärjestölle, löytöeläinkodille tms. eläinten eduksi. Lahjoitus voi olla rahaa tai vaikkapa tavaraa, etenkin kissoja vastaanottavat löytöeläinkodit ja järjestöt tulevat kevään myötä yleensä täyttymään kissoista ja kaikesta on pulaa, kissanvessat, hiekat, ruoka, matolääkkeet. Ja lahjoittamalla paikalliselle tuet oman alueesi eläinten hyvinvointia!

4 kommenttia:

 1. Oikein upea mannekiini on tuossa kuvassa, mutta kyllä se vaan on surullista, että edelleen näitä mannekiineja tarvitaan muistuttamaan ihmisiä siitä, että kissa ei pärjää yksin. Onneksi Tuike sai teiltä hyvän kodin, eikä joutunut jäämään ulkokissaksi ties vaikka millaisiin oloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sen surullista. Tuikku ei varmaan itsekään tajua miten onnekas oli. Tuikun mielestä kun majoituksessa voisi olla huomattavasti parempi namitarjoilu :D

   Poista
 2. Voi Tuikkunen, onneksi pääsi pois! En tiennytkään että se on varhaissteriloitu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, mut mua ärsyttävästi tästä ei ole merkintää Tuiken rokotuskortissa...

   Poista