maanantai 4. kesäkuuta 2018

M-juttuja

Emäntä on viime aikoina ollut aika kiireinen. Sen takia se ei ole edes ehtinyt kirjoitella niin paljon.. Me ajateltiin vähän kertoa mitä kaikkea täällä on tapahtunut. Kun tuossa mietittiin niin todetiin, että vähän kaikkeen liittyy M kirjain, joten nää on sit sellasia M juttuja

M niin kuin Määääääää!

Isoimpana asiana mitä on tapahtumassa ja mikä on vaatinut Emännältä oikein isosti aikaa, on sellainen M kuin muutto. Kyllä, luitte oikein, me ollaan muuttamassa. Emännälle tuli tuossa aiemmin sellainen kirje missä luki, että tässä nykyisessä kämpässä asuminen kallistuu. Emäntä päätti säästää rahaa, että voisi ostaa meille enemmän herkkuja, ja löysi uuden kämpän. Tosin asustellaan me vielä tämä kuukausi tässä nykyisessä.

M niin kuin makoilu

Uusi kämppä (mitä me ei olla nähty, mut Emäntä on) on suurempi kuin tämä nykyinen. Meillä on siis enemmän tilaa juosta! Toivottavasti muutto ei vain ole kovin stressaava... Siinäkin on kuulemma ihan hyviä ulkoilumaastoja, vaikka ei olekaan omaa kalliota. Sitä tulee kyllä ikävä

Uusia huudeja edessä

Toinen pienemmän m:n juttu mikä on vienyt Emännän aikaa, oli matka. Meidän miniloman (mikä muuten on M juttu sekin!) jälkeen Mummi (lisää M juttuja) tuli vahtimaan meitä muutamaksi päiväksi kun Emäntä lähti työn puolesta matkalle. Se kävi ihan Ruotsissa saakka ja toi sieltä mukanaan tosi jänniä hajuja haisteltavaksi! Onneksi meillä oli niin hyvä hoitaja, että pärjättiin tosi hyvin.

Kauniita maisemia Göteborgissa

Toivottavasti uudella kämpällä on hyvin saalista

Meillä on kyllä kaikkea jännää kerrottavana ja Emäntä lupasikin nyt kirjoitella tällä viikolla about joka toinen päivä ja kertoilla kaikesta mitä edellisen kuukauden aikana on puuhailtu! Muistakaa käydä lukemassa!

Kesän vihreyttä

12 kommenttia:

 1. Mukava kuulla teidän m-jutuista! Muutto onkin jännä juttu! Saitteko Ruottista tuliaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saatu muita tuliaisia kun hajuja. Mut ne olikin tosi jänniä!

   Poista
 2. Muutto tuntui täällä olevan ahdistavampi ihmisille kuin kissoille, toivottavasti teilläkin on niin päin! Kaikki se pakkaaminen... Onneksi teillä on vielä kuukausi aikaa niin ihminen voi rauhassa hoitaa sitä puolta, ja kissoilla on pitkä aika nauttia muuttolaatikoista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miten meillä käy. Mä en kyllä ite ainakaan vielä stressaa erityisemmin...

   Poista
 3. ..mä vähän kikattelen tolle saaliille..... :D

  VastaaPoista
 4. Mieluisaa muuttoa mussukoille.
  Muistakaa muuttaa mallikkaasti maukaillen.

  VastaaPoista
 5. Teidän ihminen on käyny tosi lähellä meitä matkalla! Ois voinu tulla vaiks meille kyläänki.
  Meilläki on yks m-juttu menossa, ollu koko viikon. Varmaan kerrotaan siitä ihan lähipäivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho meidän kommentti oli poistunut vahingossa! Mutta me odotetaan innolla teidän m-juttua!

   Poista
 6. Höh, nytkö meidän naapurit sitten lähtevät lipettiin?! Me sanotaan siihen yksi M-sana: mälsää! Mutta toivottavasti teillä on ihana uusi koti! Se ainakin on plussaa, että rahaa jää enemmän herkkuihin - ja hiirten piilotteluun on niin ikään enemmän tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se nyt niin mälsää ole, vaikka toki hieman kun ollaan vähän kauempana teistä. Mutta ei niin kaukana ettei voisi kyläillä!

   Poista