tiistai 8. tammikuuta 2019

Jos me oltaisiin jotain muuta kun Ame ja Tuike

Ilonan ja Zetorin aloittamana ja monen muun blogarin jatkamana mekin innostuttiin keksimään mitkä meidän kissojen nimet olisi jos ne olisi nimetty:
– palvelijan lempibändin (jäsenten?) tai -artistin mukaan
– palvelijan lempijuomien mukaan
– palvelijan lempikarkkien mukaan
– palvelijan lempisäveltäjän mukaan
– palvelijan lempisatuhahmon mukaan
– palvelijan lempivärin mukaan

Kuten ehkä osa teistä tietää meidän Emäntä tykkää sellaisista hassuista japanilaisista idolipojista. Se jopa kirjoitti blogia niistä ennen kun me tultiin paremmaksi aiheeksi! Joten meidän nimet tulisi Emännän lempi-idolien mukaan. Totta puhuen se oli ehkä ihan oikeastikin pienessä harkinnassa Amen kohdalla... Mutta Ame olisi selkeästi Yasu (Yasuda Shotan mukaan) ja Tuike olisi Matsu (tai MatsuJun, Matsumoto Junin mukaan).

Matsu tässä moi!

Mitä juomiin tulee, Emännä ehdoton lempijuoma on coca-cola, joten siitä toisesta kissasta tulis Kokis (tai jotain vastaava). Mitä toiseen tulee voisi mennä Emännän lemppari alkoholiin, mikä on (hieman vaihtelevasti) kuiva siideri. Magners olisi vallan tyylikäs nimi pienelle kissalle.

Kumpihan meistä olisi Kokis ja kumpi Magners

Karkeista Emännällä on kaksi selkeää suosikkia. Liitulakut ja maltesersit. Tuike voisi mustavalkoisena olla hyvä Liitulaku ja Ame kun on hieman rusehtava pallero sopisi Maltesers oikein hyvin.

Maltesers on kyllä hassu nimi kissapallerolle

Säveltäjä on mielenkiintoinen, sitä kun voi lähestyä monesta suunnasta. Voi puhua lähinnä klassisista säveltäjistä, Emäntä kun joskus kuuntelee ja soittaa (huonosti) klassista musiikkia. Mutta tällä kertaa voisi mennä sen mukaan kuka on säveltänyt Emännän lempikappaleita. Tällöin selkeä toisen kissan nimi on Mika (Emännän lempilaulaja joka on säveltänyt useita aivan ihania kappaleita). Vaihtoehtoisesti, jotta nimi ei kuulostaisi vain tavalliselta miehen nimeltä sen voisi laitta myös muotoon Penniman (Mikan koko nimi kun on Michael Holbrook Penniman Jr.) Toiselle kissalle voisi tulla nimi Emännän ehdottomalta lempparikappaleelta. Kappaleen nimi on LIFE ~目の前の向こうへ~, eli LIFE ~Me no Mae no Mukō e (LIFE ~Far Beyond Our Eyes~) ja sen säveltäjä on Yoshifumi Kanamaru. Tästä tulisi hauskasti nimeksi vaikka Yoshifumi, lyhyemmin Yoshi.

Kaikenmoisen mukaan se meinaisi meitä nimetä, terveisin Yoshi

Satuhahmo on hauska miettiä. Ensimmäinen nimi tuli helposti, Astharoshe Asran sarjasta Trinity blood. Astha olisi todella kaunis nimi kissalle. Toinen nimi vaati enemmän miettimistä ja valitsemista useammista hyvistä vaihtoehdoista. Tällä kertaa valinta päätyi nimeen Nelliel Tu Odelschwanck sarjasta Bleach (saman sarjan Unohana Retsu oli myös vahva ehdokas). Nelliel sopisi kissalle todella nätisti.

Astha olisi kyllä ihan sopivan oloinen nimi

Lempiväri on sentään helppo ja selkeä. Emännän lempiväri on pinkki ja sen kaverina vaalean vihreä. Tuo kun on niin pitkä sana niin kissat voisivat olla Pinkki ja Lime.

Lime? Et sitten parempaan pystyny

Joten siinä on paljon uusia nimiehdotuksia kissapalleroille. Aika hyviä vaikka itse sanonkin!

Kaikkea se Emäntä kehtaa ehdotella...

ps. tekstissä olevat japanilaiset nimet ovat järjestyksessä sukunimi etunimi, kuten siellä päin on tapana 

7 kommenttia:

  1. ON MUUTEN todella hyviä nimiä! Eksotiikkaakin riittää. Ihminen tykkäs eniten tosta Magnersista (selvä kissannimi!) Astha kans makee. Ja muut, ja muut! Kiitos leikkiin osallistumisesta! Hienoja on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kun on muutenkin sitä eksotiikkaa kun Amen nimi jo itsessään tulee japanin kielestä... Magners olisi kyllä hyvä nimi kissalle. Siinä on jotain hyvin iskevää 😹

      Poista
    2. Ame oli myös ihana alkoholiton skumppa, mutta näköjään oisko valmistus lopetettu.

      Poista
  2. Jänniä ja erilaisia nimiä olisi! :D

    Astha on tosiaan supernätti nimi, ja Maltesersit on hyvää (piti kyllä ekana googlata, että mitä ne nyt olikaan). Mutta miksi Yoshi, miks ei Kana? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäähän sitä olla vähän erilaisia. Astha on sen verran nätti, että sitä voisi joskus jopa harkita vakavissaan.
      Ja kun Tuikesta puhutaan niin Kana voisi sopia hyvinkin 😹 vaikka tällä kertaa valitsinkin Yoshin 😹

      Poista