torstai 19. syyskuuta 2019

Tallinnan meininkiä ja Amen kakku

Emäntä käväisi tuossa alkuviikosta tuolla etelässä jorpakon toisella puolella. Tallinna on kyllä hieno kaupunki. Sieltä löytyi hienoja kissoja, niin patsaiden muodossa kun oikeinakin.. Emäntä nimittäin kävi Tallinnan kissakahvila Nurrissa, mutta siitä enemmän omassa postauksessaan.

Vanhan kaupungin turistikaupasta löytyivät Amen ja Tuiken näköispatsaat

Selvästi on samaa näköä

Kissapatsas vanhassa kaupungissa

Nurrista lisää myöhemmin

Reissu aiheutti sen, että Amen synttäreiden juhliminen siirtyi parilla päivällä. Mutta ei huolta, Ame sai namikakkunsa.

Amen 4v. kakku

Ame ja Tuiken kakut

Nam nam nam

Tuikelle kelpasi omansa

Hyvin maistui

Ihmisten juhlaherkut oli tällä kertaa vähän nestemäisempiä

Ame sai myös lahjoja. Tai no, osan niistä Ame sai jo Tuiken synttäreiden aikaan kun täti oli kylässä. Osa tuli nyt myöhemmin.

Tädin tuomalla kepillä on ollut kiva leikkiä. Näiden lisäksi Ame sai Itsy Bitsy namitikkuja, mutta ne on jo syöty

4 kommenttia:

 1. Karmeaa Ame, että synttärit siirtyivät! :'D Onneksi eivät kokonaan unohtuneet... Ja onneksi sait hyvät lahjat, lelukepin ja herkut. Mutta mitä ihmettä on ihmisten laseissa?

  Tallinnantuliais-näköispatsaat on tosi hienot! Itsekin harkitsen reissua "etelään jorpakon toiselle puolelle", Rääkkylässä kun ois hyvät hanhipellot. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeintä oli, että juhlat pidettiin! Ihmisten laseissa oli kuulemma jotain toffeelikööriä, mitä ikinä sellainen onkaan. Pahalle se haisi! -Ame

   Poista
 2. Juuri laivassa palaamassa Tallinnan pyörähdykseltä. Tallinna on kyllä kaupunki, jossa kissaa löytyy ihan jokapuolelta: vaatteina, asusteina, kasseina, lapasina, sukkina, koruina, koristeina, karkkeina, maalauksina.. Niin paljon ihasteltavaa (ja ostettavaa).

  VastaaPoista