Kalenteri

Kissablogien yhteinen vuosikalenteri! 

Kullakin osallistuvalla blogilla olisi oma kuukausi, mitkä valitaan toki suurella kissatappelulla®… Ei ehkä kuitenkaan, onneksi Tuike tuli avuksi ja arpoi meille järjestyksen. :)

Tarkoituksena on vaan tehdä jokin määrätty määrä kalentereita. Eli etukäteen ilmoittautuneille (ja maksaneille) halukkaille, kuten osallistujille ja heidän halukkaille lukijoilleen. 

Kalenterin tilataan Smartphotolta ja jokainen osallistuja suunnittelee itse oman kuukautensa, jolloin jokainen kuukausi on bloginsa näköinen.

Kalenterin voi tilata itselleen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ame-sade(at)hotmail.com Kalenterin hinta on 12€. Laittakaa sähköpostiin osoitetietonne ja monta kalenteria haluatte niin laitan vastausviestinä maksutiedot. 

Jos minusta ei vuorokauden sisään kuulu mitään niin suosittelen laittamaan varmistus sähköpostin osoitteeseen aranpyon(at)gmail.com Tämä siksi, että hotmailin ylitehokas roskapostisuodatus joskus tunnistaa posteja roskaposteiksi vaikka ne eivät sitä ole. 

Mukana olevat blogit:

Tammikuu: Pesonen
Helmikuu: Miukumaa
Maaliskuu: Pissasirkus
Huhtikuu: Tassulinna
Toukokuu: Pena ja Punkku
Heinäkuu: Kiskatit
Syyskuu: Mimmi ja Alfred
Lokakuu: Pikkukissa ja piipittäjä (eli me itse)
Marraskuu: Hupsu ja tosi höpsö
Joulukuu: Kassinen ja Seppo

8 kommenttia:

 1. https://kiskatit.blogspot.fi/2017/10/kalenteritytot.html
  https://www.facebook.com/kiskatit/posts/1885615048422246
  https://twitter.com/kiskatit/status/920678558892216320

  VastaaPoista
 2. Heissulivei! Jos räggäreitä mahtuu vielä mukaan ihanien Ruffen ja Coco Popsin lisäksi, niin meidän Nuppu ja Juju olisivat kuulemma kiinnostuneita kokeilemaan kalenteriposeerausta. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti mahtuu! Kiva vaan jos saadaan 12 täyteen. Laittakaan vaan vielä spostia. Laitan ohjeen tuohon ylös mut löytyy myös postauksista

   Poista
 3. Moi, mie voin lähteä vielä mattimyöhäsenä mukaan niin saadaan 12 täyteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Laitatko vielä sähköpostia että saan sen osoitteen infon lähettämistä varten.

   Poista
 4. Hei !
  Olen seurannut kaikkia näitä blokeja , ja haluaisin ehdottomasti kyseisen kalenterin ! Laita maksutiedot , ilmoitan osoitteen , vai miten se menee ?
  Terv. Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi. Laita sähköpostiin ame-sade@hotmail.com haluamasi kalentereiden määrä ja nimi & osoite, laitan sitten vastaukseksi maksutiedot.

   Poista