maanantai 21. marraskuuta 2016

Bird-lelukepin nousu ja tuho

Jos Amelta kysytään, niin lempilelua ei tarvitse kauan miettiä. Se on Zooplussalta tilattu Bird-lelukeppi. Kun keppi otetaan esiin, niin kissa on suorastaan obsessoituneempi kuin namia kerjätessään. (Ja namia kerjätessään Ame saa kuulla jatkuvasti kommentteja, etteivät kissat normaalisti ole noin persoja.) Sulkien perässä hyppiessä Amea ei voisi vähempää kiinnostaa jos pää kolahtaa sohvapöytään tai selkä sänkyyn. Siksi lelun kanssa leikkiessä tarvitaan tilavat erikoisjärjestelyt. Videolla Ame näyttää, miten höyhenien perässä loikitaan.


Leikkiessä sulkia on ennen aina varjeltu Amen hampailta. Siksi saalis on ryövätty pian onnistuneen saalistuksen jälkeen, koska Ame haluaa purra sulat poikki. Tälläkin kertaa emäntä halusi leikkiä vähän pitempään, vaikka Ame oli vakaasti eri mieltä asiasta.

En anna! En varmana anna sulkia takaisin.

Postissa on kuitenkin tulossa uusia keppejä, joten tällä kertaa Amen annettiin vihdoin pitää saaliinsa. Varmistaakseen, ettei emäntä vain muuta mieltään ja omi taas saalista, Ame vei sen olohuoneesta keittiöön.

Sulkia!! Rousk, rousk!

Onnellinen kissa

Välillä pitää rapsuttaa vähän korvan takaa.

Lopputuloksesta voidaan todeta, että Bird-lelukeppi ei ole tehty kestämään kissan valvomattomia leikkejä. Emäntä tosin yllättyi, että keppiin jäi vielä useampi sulka. Sillä voi siis yllättäen edelleen leikkiä.

Sulat ehjänä...
...ja sulat poikki

4 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kiva lelukeppi Ame! Sulkalelut on parhaimpia! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulkalelut on ihan parhaita! Emäntä on vain yleensä tyhmä eikä anna mun hajottaa niitä.. -Ame

   Poista
 2. Tuo keppi on kyllä tosi kiva lelu! Vaikkakaan ei hirveen kestävä. Meillä on kärsiny myös tuo naru, lähti purkautumaan melkein heti kun joku sitäkin hammasteli. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin kyseinen lelu on kerran liimalla korjailtu. Mut sen takia tilasinkin nyt niitä sen 3 kpl

   Poista