maanantai 20. elokuuta 2018

Ulkoilua Tuiken kanssa

Tuike on tässä loman aikana katsellut haikeasti kuinka Ame käy ulkona. Tähän asti kun Tuikea ei ole saanut valjaissa liikuteltua. Nyt Tuikku oli kuitenkin osoittanut sen verran suurta kiinnostusta ulkoiluun että sisareni päätti kokeilla mitä siitä tulisi. Olin itse Amen kanssa pidemmällä lenkillä ja pihaan palatessa Tuikku oli kovalla innolla tutkimassa ulkoilmaa.

Eka ulkoilu

Ulkoilu on muuten sujunut oikein hyvin, mutta toisena päivänä tuli paniikki kun Tuike yritti mennä talonviertä talon ympäri. Autotallin kohdalla tuli seinä vastaan, eikä pikku-Tuikku älynnyt että sen voi kiertää...

Meillä on täällä lomapaikassa yhdet ei kovin hyvät varavaljaat mitä Tuike on nyt lainannut ulkoillessaan useampana päivänä. Tuiken omat valjaat kun on Vantaalla. Mamma on ollut hyvin ylpeä siitä miten rohkeaksi tämä pieni arka rescuekissa on käynyt! 💚 Toki tuo arka kissa on käynyt myös hyvin itsepäiseksi. Tuikku ei meinaan ollenkaan tykkää jos hän ei pääse sinne minne haluaisi mennä.. Jos Tuike olisi ihmislapsi hän olisi niitä jotka käyvät karkkihyllyn edessä itkupotkuraivareihin kun eivät saa suklapatukkaa... 😂 10 kommenttia:

 1. Vaaau, hienoa ulkoilua! Mä eilen yritin laittaa Cocon rattaisiin mutta se alkoi meluamaan samantein joten ei mentykkään ulos..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuike on nyt innostunut. Mutta myös vähän hämmentynyt kaikesta uudesta.

   Poista
 2. Tuikelle on avautunut ihan uusi maailma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi ja iso maailma. Siitä tuli lievää ahdistusta ja yö piti nukkua peiton alla turvassa.

   Poista
 3. Hyvä Tuikkunen! <3 Sit vaan harjoittelemaan sitä rappukäytävähommaa, kunhan palaatte kaupunkiin, että sielläkin voisi avautua uusi maailma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rappukäytävä voikin olla jännä juttu. Kun siellä on muitakin. Nyt jo Ame voi olla vähän pelottava kun sitä ei tunnista kaukaa.

   Poista
 4. Hyvä Tuike! Siitä se valjaskissan elämä alkaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, kun pääsee ulos. Siellä on vaikka mitä jännää!
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli tosi kivaa! Vaikka välillä vähän liiankin jännää... -Tuike

   Poista