perjantai 26. huhtikuuta 2019

Messuraportti ja Popcult

Emäntä on meinannut kokonaan unohtaa raportoida messureissustaan Eläinystäväni-tapahtumaan. Se vetoaa pääsiäiskiireisiin vaikka ei sillä edes niin kiire meidän mielestä ollut. Meillä sen sijaan oli, mutta siitä enemmän tulevassa postauksessa.

Messuilla oli kyllä taas vaikka mitä nähtävää. Oli enemmän ja vähemmän karvaisia eläimiä mitä katsella ja osaa rapsutellakin. Siinä kyllä komppaan Päärynäeläimen porukkaa, että kissapuoli oli tosi suppea. Ajattelin sen olevan hieman laajempi. Omaksi suosikiksi nousi herppi-osasto. Se oli hyvin laaja ja hyvin esitelty, pääsinpä silittämään ihan kahta eri käärmettä! Mutta kuvat kun kertoo enemmän kuin tuhat sanaa niin alla on kuvia messuilta.

Siellä oli laamoja

Ja alpakoita

Löytyi sieltä ihan Päärynäeläinten frettejäni, valitettavasti vaan sillä hetkellä heidän omat palvelijansa olivat tauolla

Hieno vanha traktori

Mehiläisiä

Myrkylliset eläimet olivat omassa eristetyssä nurkassaan

Kärmes (koska eihän sitä tarvise ottaa ylös mitä lajia hän on *köh köh*)



Kotilo

Siira (kyllä biologi kuvaa vaikka mitä eläimiä)

Tuliaiset kiinnosti kotona kovasti

Kaikki mukaan tarttuneet ostokset, Primalla kun oli halpoja leluja ja petejä niin niitä tarttui mukaan useita

Hiirikeppi lähti ekana leikkiin ja oli ihan hirween kiva

Tuiken mielestä Prima catin uutuusraksut on toooosi hyviä

Sitten tänne loppuun mainos. Meidän Emäntä menee puhumaan toukokuussa 11.-12.5. järjestettävään Popcult-nimiseen tapahtumaan. Jos haluatte kuulla juttua aiheesta Kissat ja internet niin hankkikaan liput ja tulkaa paikalle lauantaina yhdeltätoista. Muutoinkin tapahtumassa on vaikka mitä mielenkiintoista ohjelmaa, mm. yhtenä kunniavieraana ääninäyttelijänä tunnettu Antti Pääkkönen. Lippuja voi ostaa etukäteen netin kautta ja niitä on saatava joko koko viikonlopulle tai vain jommalle kummalle päivälle. 

8 kommenttia:

  1. Kissat taisivat olla kaikki samaan aikaan Turussa. Voi kun saisi kuulla esityksen. Saako blogiin referoinnin aiheesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tänne blogin puolelle jonkinmoinen tiivistelmä tule tapahtuman jälkeen.

      Poista
  2. Siirat!!! Oon ihan rakastunut. <3

    VastaaPoista
  3. Kaikki muut kissat oli Turussa kisaamassa, niinkuin Pepsi ja Maxin emäntä jo tuossa totesi. Yleensähän messuilla on isot kissanäytelmät ja tarjontaa sitten sitä myöten enemmän.

    Ehdottomasti teet sitten jutun tänne blogiin sun luennosta, kiinnostava aihe :)

    VastaaPoista
  4. Me lähetettiin palvelija sunnuntaiksi Turkuun, kun se ei tuonu messuilta meidän tilaamia jutskia. Mut Turussa oli niiden myyjät onneksi.
    Ja me sitte halutaan kans kuulla/lukea tuosta Popcult esityksestä lisää!
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista