maanantai 18. marraskuuta 2019

Amen ja Tuiken näytelmäkerho!

Me päätettiin perustaa meidän ikioma näytelmäkerho. Me ollaan Emännän kanssa kirjoitettu käsikirjoitus meidän joulunäytelmään. Me aiotaan esittää se joulukuun aikana täällä blogissa joulukalenterin muodossa!

Me halutaaan tähtinäyttelijöiksi

Tässä on vain yksi ongelma. Meidän näytelmässä on paljon rooleja, mutta meitä on vain kaksi. Eli haluaisitteko te kamut lähteä mukaan meidän näytelmäkerhoon?

Tiedän, että voi olla hankala rohkaistua näyttelemään mun kaltaisen talentin kanssa

Mitä mukaan lähteminen edellyttää teiltä? No teidän pitäisi pyytää teidän henkilökuntaa lähettämään teistä yhden tai useamman kuvan (riippuen miten ison roolin haluatte). Jos teidän henkilökunnalla on taitoa niin kuva(t) voi olla suoraan png muotoisia ilman taustaa, mutta jos ei löydy taitoa niin meidän Emäntä voi hoitaa sen osuuden.

Eiköhän me Tuike kumpikin tiedetä, kumpi meistä on parempi näyttelijä...

Jos olet halukas osallistumaan, niin lähettäkää henkilökuntanne kautta viestiä joko meidän spostiin ame-sade(at)hotmail.com tai yksityisviestinä meidän instagramiin 22.11. mennessä. Sieltä saatte lisää ohjeita kuvien lähettämiseen.

Me odotetaan teidän viestejä innolla!

Samoin saatte lisää tietoa, millaisia rooleja on tarjolla. Ei haluta tässä paljastaa liikaa tulevasta näytelmästä, joten tarkat roolitukset kerrotaan osallistujille. Tosin voitte jo viestiin laittaa, että haluatteko isomman ”puhe” roolin (mikä edellyttää useita kuvia), vai pienemmän roolin (tällaisia ovat mm. ulkokohtausten puut ja kivet).

Kaikki roolit, niin pienet kuin suuret, on yhtä tärkeitä (niinkuin pienet kissat on yhtä tärkeitä kuin suuret kissat)

8 kommenttia:

 1. Jeee, tää kuullosta todella kivalle! Mutta toi meidän palvelija on tosi huono kuvien käsittelijä. Eli jos me tullaan mukaan, niin eihän siltä vaadita liikoja?
  - Rokkimimmit -

  Ai juu, saako vauvat osallistua?
  - Eppu-isosisko -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän mamma kyllä käsittelee kuvat, ei huolta! Ja ehdottomasti vauvoille löytyy joku rooli!

   Poista
 2. Minä rakastan poseeraamista eli sanokaa vaan millaisen kuvan haluatte! Yritän myös puhua Pepsiä ympäri - Max

  VastaaPoista
 3. Kassinen ja Seppo on mukana! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva että oot mukana Seppo! Niin ja Kassinen myös! -Tuike

   Poista