maanantai 20. tammikuuta 2020

Amen rokotus

Tämän vuoden tultua koitti aika Amen tehosterokotteelle. Joten viime viikolla napatiin kissa koppaan ja suunnattiin bussilla kohti Felinaa.

Ame parka päätti mennä päiväunille koppaan, mutta tuli karusti keskeytetyksi kun ovi menikin kiinni

Onneksi ennen tätä Ame oli käynyt kiltisti vessassa.

Bussipysäkillä oli tylsää odottaa

Kaiken maailman autoja meni ohi

Bussimatka meni muuten rauhallisesti, mitä nyt meidän kuljettaja oli vähintääkin outo (oikeasti harkitsin viestin laittamista HSL:lle matkan jälkeen)

Eläinlääkärin odotushuoneessa oli tylsää

Itse rokotus meni sujuvasti. Amesta on iän myötä (ja mahdollisesti erään koiran vuoksi) tullut varovaiseksi ja koppa piti avata kokonaan jotta Ame tuli ulos sieltä. Tämä ei toki ollut ongelma ja ulkona ollessaan Ame oli ihan utelias. Terveystarkastuksessa kaikki oli oikein hyvin eikä Amella ole mitään ongelmia. Se mikä tuli minulle yllätyksenä oli Amen keskustelu Amen painosta. Kun Ame punnittiin heitin siitä kuinka Ame ei ole ikinä saavuttanut kolmea kiloa. Tähän eläinlääkäri vastasti, että ei tulisikaan ja jos Amesta tulisi kolmekiloinen hän olisi todennäköisesti ylipainoinen. Ame painoi 2,885kg. Ja eläinlääkärin jälkeen näin että Amen kuntoluokitus oli 5/9.

Kehonkuntotaulukko

Se miksi tämä minut yllätti oli, että olen jotenkin aina ajatellut Amen olevan hoikka. Olen ollut väärässä ja Ame on ihan tuhdissa kunnossa pieneksi kissaksi. Toki tähän auttoi se, että nyt on talvi. Ame tapaa hoikistua kesäisin kun ruoka ei välttämättä helteellä maistu niin hyvin.  Mutta hyvä tietää että Ame on oikein terveesssä kunnossa oleva pieni kissaneiti!

Rokotoksen jälkeen odoteltiin että ei varmasti tule mitään seurauksia

Se oli ihan tyhmää

Rokotuksesta voi seurata väsymystä ja ruokahaluttomuutta... Ame oli koko illan ihan levoton ja riehui ja söi todella hyvin..

6 kommenttia:

 1. Jännä reissu! Vähän eri meininki rokotuksella kuin täällä. :P

  VastaaPoista
 2. Noloa jäädä koppaan suljetuksi kesken unien! Ja vielä joutua sitten ellille! Mutta hyvin pärjäsit - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ei saisi sillä lailla sulkea ovea nenän edestä! -Ame

   Poista
 3. Hyvinhän se meni, vaikka keljuja kyllä tuollaiset kopassa odottelut. Mitäs se bussikuski kenkkuili?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä oli ensin ongelmia yhden kohteliaan brittinaisen kanssa koska naisten ennalta ostama lippu ei toiminutkaan. Siinä oli paha kielimuuri välissä. Ilmeisesti tämä kohtaaminen jätti kuskin pahalle päälle kun hän puhui muille kulkijoille aika töykeästi, komentaen yhtä mm. opettelemaan uudet vyöhykkeet kun tämä mies niistä jotain kysyi. Sitten lopun matkaa kuski vietti mutisemamma valittaen mm tietä ylittävistä ihmisistä kuinka he "haluavat jäädä alle" ja lähes kuvaili miten helposti sellainen kävisi...

   Poista