sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Äitienpäiväbingo

Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

Äidit on 💜

Kun me eletään nyt eristettyjä aikoja on pitänyt kehittää vaihtoehtoisia toimintamalleja. Onneksi nykyajan teknologia mahdollistaa monen asian tehtäväksi etänä. Kuten kissabingon pelaamisen!

Paljon on kissoja bingossa

Me juonittiin siskoni kanssa äidille pienoinen äitienpäiväyllätys ja pistettiin pystyyn skypesessio ja pelattiin kissabingoa yhdessa. Tosin me pelaitiin jo lauantain puolella kun se sopi meidän aikatauluihin paremmin, mutta ei nämä ole niin päivän päälle.

Pelinvetäjän työpiste. Eikö muuten ole upea hiirimatto!

Olin itse aiemmin viikolla kuvannut kaikki pelilaudat ja ladannut ne driveen mistä niitä oli helppo käyttää etänä. Kätevää tämä nykyteknologia! Äiti pelasi tabletilla ja käytti Inkan aarre -pelistä lainattuja nappuloita. Siskoni avasi laudan puhelimen näytölle ja kirjoitti paperille bingo-osumat sitä mukaan kun niitä tuli sillä puhelimen pienelle näytölle on hankala merkitä. Tapoja on monia.

Äidin voittoisa peliasetelma, hauskasti hän voitti kaikki kolme peliä mitä pelaattiin

Olisiko teillä blogaajakamut muuten kiinnostusta pistää kissabingosessiota joskus pystyyn?

Minä voisin toimia virallisena valvojana

Toki yksi iso mahdollista tälle projektille oli, että hankin vasta uuden tietokoneen. Vanha koneparkani ei olisi tällaiseen kyennyt. Ehkä blogin kirjoittelukin on jatkossa helpompaa kun on taas kunnolla pelittävä kone käytössä.

Olisi ehkä aikakin, meidän blogikamut ei ole kuullu meistä taas pitkään aikaan...

3 kommenttia:

 1. Ihana idea tuo äitienpäivän kissabingo ♥
  Ja Tuike, oot niiiin oikeassa; teidän kuulumisia ON IKÄVÄ!

  VastaaPoista
 2. Etäkissabingo kuulostaisi oikein hauskalta!

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea tuollainen kissabingo! Virallisten valvojien kera se on varmasti onnistunut oikeudenmukaisesti ja hyvin! :D

  VastaaPoista