torstai 20. lokakuuta 2016

Tolppa-apina

Vaikka Amella on kokoonsa nähden massiivinen kiipeilypuu kaikilla herkuilla, ei siinä oikein ole pitkää kynsien teroitukseen ideaalisti sopivaa osaa.
Pieni kissa ja iso puu
Tästä on seurannut kynnenjälkiä sohvaan ja seinille. Mutta ongelmaan on viimein ratkaisu! Teroitustolppa. Ensimmäinen tolppa rakennettiin emännän isän toimesta heille. Tämän tolpan rakentaminen oli kiireellisempää uusittujen sohvien myötä.
Tolpan päällä on aina välillä nameja
Sitten voi tolppa-apinoida
Ame testasi tolppaa ja piti siitä joten samanlainen päätettiin tehdä myös emännän kämpälle. Uudempi tolppa on edeltäjäänsä hieman pidempi (sillä narun tiedettiin riittävän), mutta edelleen yhtä raavittava. Ja siinä on kivaa kiipeilläkin vaikka ei kiipeily ole sen pääfunktio.
Hyvältä vaikuttaa tämä uusikin
Tähän ylettää ikkunalaudaltakin

4 kommenttia:

 1. Tuo tolppa on kyllä tosi kiva. :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti se nyt sit on Amenkin mielestä niin kiva et sohva ei kärsi

  VastaaPoista
 3. Sullapa on Ame kiva raapimistolppa! Mulla on vähän lyhyempi, mutta se ei pysy paikallaan kun työskentelen. Onks tuo jotenkin ruuvattu lattiaan vai mitä jalusta mahtaa olla? - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ruuvattu lattiaan. Tuo pohjalevy on vaneria minkä päällä on Coriania. Se on sellaista tiivistä muovia mitä käytetään esimerkiksi ravintoloiden linjastoissa. Se on sen verran painavaa että tolppa on hyvin tukeva. Isä on saanu sitä nuo jämäpalat töistä.. Kierrätys kunniaan :)

   Poista