keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Kalenterista

No niin. Eli kun alustavalla kartoituksella löytyi kiinnostusta ajattelin tehdä postauksen missä vähän tarkemmin avaan miten tätä ajattelin.

Meidän kuukausi olisi selkeästi söpöin

Ensinnäkin tarkoituksena on vaan tehdä jokin määrätty määrä kalentereita. Eli etukäteen ilmoittautuneille (ja maksaneille) halukkaille, kuten osallistujille ja heidän halukkaille lukijoilleen. Tämä siksi, että avoimen määrän tilaaminen ja markkinointi vaatisi huomattavasti enemmän aikaa ja pääomaa. 

Eikä mitään! Pyritään hassuimmaksi!

Kuten jo edellisessä postauksessa sanoin tarkoituksena olisi, että kullakin osallistuvalla blogilla olisi oma kuukausi. Mitkä valitaan toki suurella kissatappelulla®… Ei ehkä kuitenkaan, me ehkä osataan olla sopuisia. Ajattelin kuitenkin, että kansikuvakissasta voisi järjestää äänestyksen.

Kaikki meistä eivät näytä totaalihupsuilta kuvissa...

Nykyään netin maailmassa on monia kalentereiden tilaussivuja. Tunnetuin näistä lie Ifolor. Sitä olen ainakin itse käyttänyt ja on toiminut hyvin. Ifolorissa olisi toki myös se hyvä puoli, että jokainen osallistuja voisi itse suunnitella oman kuukautensa. Siellä se peruspohja vaikutti ainakin hyvin muokattavalta ja tällaiseen tarpeeseen sopivalta sillä siinä saa kuvien (tai kuvan, asettelu olisi itse valittavissa, samoin kun taustaväri) alla on tekstilaatikko. Tähän tekstilaatikkoon voisi tulla kissojen nimet ja/tai blogin osoite. (Ifolor ei muuten sponsoroi meidän blogia mitenkään vaikka heidän nimeään mainitsenkin)

Aijaa. Minä kun luulin...

Eli tällainen olisi alustava idea. Tähän saa heittää omia pointteja ja ideoita mukaan. Ja kysykää jos on vielä kysyttävää. Ja vielä ei ole lähellekään 12 kiinnostunutta blogia!

*EDIT: Tein kalenterille oman sivun (näkyy blogin ylälaidassa) minne kopioin tämän tekstin osittain ja listasin tähän mennessä kiinnostuneet!

10 kommenttia:

 1. Jos ei tule 12 blogia, niin voihan jotkut blogit laittaa useamman kuvan :) Ifolor on kyllä kätevä ohjelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mäkin mietin. Tosin onhan meitä kissablogilaisia varmaan enemmänkin kun 12.. Ifolor on helppokäyttöinen ja kätevä.

   Poista
 2. Tää kuulostaa hyvältä. Ifolor on aina toiminu hyvin, ja mikä estää kysymästä, jos he vaikka vähän haluaisivat sponsoroidakin tätä kalenteria... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi vaikka kysyä. Että saisiko tähän vaikka jonkin hyvän alennuksen kun tilataan useita..

   Poista
 3. Hmmm, jollei saada 12 kokoon, niin mahtaakohan meille tulla kissatappaelu myös extra kuukausista :D
  Kuinka monta meitä on jo mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se vasta tappelu tulisikin :D
   Tällä hetkellä meitä on 7 eli 5 vielä puuttuu.

   Poista
 4. Onko meidät laskettu mukaan? En tiijä että ollaanko mukana vai eikö... Mietitään vielä jos ei oo kiire. :)

  Ja öö ois ehkä vähän vaikeeta saada sopivaa kuvaa kalenteriin, kuitenki melkein aina on Kassisen ja Sepon taustalla jotain epämääräistä, kahvikuppeja tai sukkia tai työkalupakki tai jotain, ei haluta sellaisen kuvan olevan kaikkien kissabloggareitten seinillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä te tossa luvussa olette. Siinä on ketkä on tällä hetkellä kiinnostuneita..

   Poista
 5. Tää blondi ei nyt tajua, että saako tuolla siis tallennettua sen omatekemän kuukausisivun jotenkin niin, että sen saa lähetettyä sitten sille varsinaisen kalenterin tekijälle? Oltais ehkä kiinnostuneita, jos palvelija vaan osais. Tai sitten lätkäisen teille kuvat vain jpeginä, niin kalenterintekijä saa sommitella... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että ootte kiinnostuneita. :) Mä siis ajattelin sen vähän niin että jokainen sommittelee sen oman sivunsa ja ottaa siitä print screenin ja lähettää sen alkuperäisten kuvien kanssa. Tällöin tekijä voi sen kuvan pohjalta tehdä varsinaisen sivun..

   Poista