maanantai 16. lokakuuta 2017

Lisää kalenterijuttuja

Elikkäs. Tässä voisi pikkuhiljaa alkaa lyödä asioita lukkoon, että ehditään saada kalenteri aikaseksi ajoissa.

Tämä on tärkeää asiaa, nyt tarkkana!

Mietin tässä, että osallistujat voisivat vahvistaa ilmoittautumisensa tämän viikon sunnuntaihin 22.10.2017 mennessä. Vahvistaminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ame-sade(at)hotmail.com toki voi myös lisäksi laittaa kommenttia tähän. Sähköpostivahvistuksen haluan sen vuoksi, että siitä saan teidän sähköpostinne. Sähköpostin kautta lähetän sitten Drive linkin, mitä kautta kuvien siirtäminen tullaan hoitamaan.

Me malttamattomina odotetaan teiltä viestiä

Tämän lisäksi olisi hirveän kiva jos osallistujat voisivat tehdä blogeihinsa postauksen aiheesta. Tämän tavoitteena olisi toki asian mainostus, jotta saisimme täydet 12 blogia mukaan. Toinen tarkoitus olisi alustavasti kartoittaa, että kuinka monta tilaajaa kunkin blogin kautta olisi tulossa. Olen laittamassa Ifolorille tarjouspyyntöä ja siihen olisi mukava tietää edes raaka-arvio siitä monta kalenteria oltaisiin tilaamassa. Tämä siis ei tosiaankaan ole sitova, sillä ei minulla ole vielä heittää edes hinta-arviota, mutta siitä olisi suuri apu hinta-arvion kysymiseen.

Virallinen arvioija voi hyvin arvioida hinnan

Kuten olette ehkä jo huomanneet olen tehnyt blogin yläreunaan oman sivun kalenterille. Sinne tulee päivitetty osallistujalista. Nyt siellä on vasta alustavasti kiinnostuneiden lista.

Minä autan Emäntää kalenterijutuissa, niinkuin autoin vaatteiden viikkauksessakin

Ja meidän blogin lukijat! Jos näin alustavasti olisitte haluamassa kalenterin itsellenne niin kommentoikaa tekin toki tähän.

Kaikkihan nyt haluaa kalenterin missä on meidän kuvat!

8 kommenttia:

 1. Mukana! Sähköposti tulloo kunhan pääsee koneelle...

  VastaaPoista
 2. Mukana ollaan! Olisi unohtunut ilman Pepsin ja Maxin muistutusta :) Laitan myös meilin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee jee! Itsekin meinaan tässä jossain vaiheessa laittaa viestiä niille alustavasti kiinnostuneille, että huomaavat tuon aikarajan. Pakko oli vaan sellainen raja laittaa, että kalenterin ehtii sitten rauhassa tehdä..

   Poista