perjantai 9. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 9. päivä, Ame temppuilee

"Osaatko antaa tassua?"

No tottakai minä osaan! Oikealla ja vasemmalla, kumman vain haluatte. Ja osaan vaikka mitä muutakin kunhan saan namia. Emäntä on välillä niiiiin hidas namien kanssa. Alla olevalta videolta näette mitä kaikkea osaan. Emännän mielestä seisominen on vielä vähän vaiheessa, vaikka minun mielestäni se on ihan hyvä noinkin.


Emännän huomio: Ame osaa erottaa oikean ja vasemman tassun. Se antaa high fiven oikealla tassulla oikeaan käteen ja vasemmalla vasempaan.
Alla olevan hei hei -tempun Ame oli oppimassa. Aloitin kuitenkin liian aikaisin ampumistempun ja käskyt menivät sekaisin. Hei hei on nyt tauolla ja siihen palataan myöhemmin.


💜: Ame

Mitä olet aina halunnut tietää Amesta? Kysy niin Ame vastaa joulukalenterissa!

P.S. Huomasittehan, että 7. päivän kalenteriluukku avautui 8. päivä suunnilleen samaan aikaan sen päivän luukun aukeamisen kanssa.

7 kommenttia:

 1. Hyvin sä osaat Ame! Joko pian kerrot Joulukissapaketista; odotetaan malttamattomina jo :) - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan saa oman pakettini. Sitä tässä innolla odottelen, muiden paketeissa on näkynyt olevan niin hauskoja juttuja! -Ame

   Poista
 2. Ampumistemppu on aika hieno. :D

  Aika terävällä äänellä uskallat Amelle puhua, Kassinen ei varmaan kestäis. Eikä se arvostais myöskään nosteluita tai muuta, sen kanssa mennään hitaasti. :) Nyt on opeteltu kiertämistemppua ja vähän sellasta kököttämistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apumistemppu oli hienouteensa nähden yllättävän helppo opettaa. Amen mielestä vaan ampujalla on välillä osumatarkkuus hukassa.

   Ame sählää niin paljon et se tarttee vähän jämäkkyyttä. Ilman selkeitä käskyjä se ei tajua mitä halutaan. Tosin normaalisti kun mua ei kuvata mä kyl hölisen Amelle samalla enemmän kaikkee.. niin ja jos Amea ei nosta niin se usein vaan painuu alemmas kyljelleen odottaen et saa siitä namia

   Poista
  2. Ootko muuten kokeillut kiertämistä pienemmällä käsivihjeellä? Kassinen nimittäin on just oppinut seuraamaan sormea, ja sormen perässä tekee vaikka minkälaisia vaikuttavia ooh ihmeellisiä liikkeitä, eikä oikeasti opi itse temppua. :D Me ollaan yritetty lopettaa ja häivyttää tuota kokonaisen ympyrän tekemistä (myötäpäivään on onnistuttu, vastapäivään ei oikeestaan).

   Ja nyt on harjoiteltu yhtä uutta temppua, kiertämistä, niin se oli just tosi helppoa alussa kun Kassinen kiersi minkä vaan esineen sormen perässä, mut käsimerkin poistaminen on ollut hankalaa... Toissa-aamuna meni jo muutama kierto pelkästään sanalla. :)

   Poista
  3. Ja hyvä kun kirjotit tämän, voi varastaa idean ja tehdä postauksen Kassisen tempuista "joulukalenterin" täytteeksi. Edellinen tempputeksti taitaa olla ajalta ennen kesää. :D

   Poista
  4. Voisihan sitä yrittää vähän pienemmällä käsivihjeellä. Ame vaan enemmän kattoo käsiä kun kuuntelee. Tosin pääasiassa Ame keskittyy tuijottamaa sitä kättä missä namit on, eikä sitä mikä antaa käskyt

   Poista